Referenssit – Bonge Oy

Toisessa sukupolvessa kotimainen perheyritys, jonka viestin ja maahantuomien tuotteiden ytimissä ovat laadukkaan vapaa-ajan mahdollistaminen olosuhteista riippumatta.

Bongen tavoitteena on tarjota tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä ja jotka ovat yrityksen omien arvojen mukaisia.

Vuodesta 1988 asti toimineen Bongen arvot kulkevat käsi kädessä yrityksen maahantuomien brändien arvojen kanssa:

korkea laatu,
innovatiivinen suunnittelu ja tuotekehittely,
halu olla alueensa paras,
aikaansa seuraava tyylikkyys,
eettisyys,  
ympäristön kunnioitus,
läpinäkyvyys ja laaduntarkkailu.                                                  

Bonge tuo maahan Euroopan johtavia outdoor- ja lifestylebrändejä kuten Jack Wolfskin, LOWA, SIGG, GV ja [sn] super.natural. Bongen vastuulla ovat myös Fiskarsin ja Gerberin Suomen erikoisliikejakelut. Lisäksi optisen alan vallankumouksen eturintamassa taisteleva gloryfy löytää tiensä Suomeen Bongen kautta. Kokonaisuudessaan voidaan puhua siis todellisesti laatubrändien maahantuojasta, jonka arvopohja näkyy koko toiminnassa aina tuotemerkkivalinnat mukaan lukien.

Ilolla voimmekin todeta, että Bongen edustamat brändit ovat vastuullisuuden edelläkävijöitä.

Viimeisin projekti Bongen kanssa:

gloryfy -verkkokaupan tuotetekstien kirjoitusasun kehittäminen ja tekstien optimointi.

gloryfy – särkymättömät aurinko- ja silmälasit

Itävallan Zillertalista maailmaa kehyspari kerrallaan maailmaa muuttava gloryfy, tunnetaan parhaiten särkymättömistä aurinkolaseistaan. Kyllä, luit oikein – aurinkolasien sangat ja linssit ovat särkymättömät!

 Ainutlaatuisen valmistusmateriaalin ansiosta lasien käyttöikä on äärimmäisen pitkä, mutta samaan aikaan tyylikkyydestä ei näiden huippuoptiikkaa sisältävien aurinkolasien kohdalla ole tingitty.

Oletko joskus istunut aurinkolasien päälle tai tiputtanut ne pöydältä kesken aurinkoisen terassipäivän? Niin… Chindicom suosittelee tutustumaan gloryfyn valikoimaan.

Ps. gloryfy aurinkolasit ovat saatavissa myös vahvuuksilla, unohtamatta äärimmäisen tyylikästä ja tietenkin särkymättömien kehyksien gloryfy optics -silmälasimallisto.

Chindicom kokemus Bongesta

Chindicomin mielestä Bonge on ehdottomasti erinomaisen hyvän viestin puolella!

Olemme erityisen ylpeitä, että saamme työskennellä heidän kanssaan huippulaadukkaiden, vastuullisuuden edelläkävijöiden joukkoon lukeutuvien, ulkoilu- ja vapaa-ajan brändien parissa.

Yrityksen arvojen ja maahantuomien brändien lisäksi on mainittava, että Bongen toimistolla useamman kerran vierailleena erityismaininnan saa Bongen jengin ystävällisyys ja lämmin tapa kohdata ihmisiä. Heidän intohimonsa oman toiminta-alan rohkeaan kehittämiseen ja arvopohjaisesti ohjautuvaan joka päiväiseen tekemiseen on ihailtavaa.

Bonge on aina avoin uusille ideoille ja vastuulliselle kehitykselle – tätä Chindicom arvostaa suuresti!

 Taneli Kivelä, Luova strategisti & perustaja // Chindicom

Bongen kokemus Chindicomista

Bongelle oli kunnia olla yksi Chindicomin ensimmäisistä asiakkuuksista. Olemme työskennelleet Tanelin kanssa jo vuosia muissa projekteissa ja meille oli erittäin helppo valinta antaa kirjoitusasun muokkauksen ja optimoinnin vastuu Chindicomin harteille.

Tanelilla on valtava kokemus alastamme, syvempää tietoa tuotteistamme tuotteidemme käyttäjänä ja laaja ymmärrys kuluttajan etsimästä informaatiosta.

Meille projektissa tärkeintä oli löytää kieliasu, jolla voimme kertoa erittäin teknisistä asioista helposti ymmärrettävällä, kuluttajaystävällisellä tavalla ja tuoda brändin uniikki viesti esille oikealla kulmalla.

Tämä kaikki oli tehtävä satoihin tuotteisiin ja sivuihin nopealla aikataululla. Chindicom suoriutui tehtävästä hienosti! Kommunikointi projektin aikana sujui erittäin mutkattomasti ja Taneli löysi nopeasti ymmärryksen tavastamme kommunikoida.

Uskon, että tulemme näkemään tulevaisuudessa lukuisia projekteja yhdessä!

Kiinnostuitko Chindicomista?

Chindicomin erityisosaamista on luoda erinomaisen hyvää viestiä ja sitouttavaa viestiä – haluatko liittyä erinomaisen hyvän viestin joukkoihin?

Otathan meihin yhteyttä alta löytyvien vaihtoehtojen kautta. Lupauksemme on, että vastaamme aina vuorokauden sisällä.